Velkommen til Café K på Hobro havn

Café K i Hobro, kan tilbyde en hyggelig frokost med veninderne, middag med vennerne eller en hyggelig aften med familien. Maden på Café K er i højsædet. De sørger for at deres menukort præsenterer et spændende udvalg af årstidens friske råvarer. Yderligere har de en tavle-menu i caféen der varierer fra dag til dag med spændende lækre retter.

Hos Café K kan du nyde en duftende, dejlig nymalet kop kaffe brygget på udvalgte bønner. Vi tilbyder espresso, café latte og de andre velkendte italienske kaffevarianter. Alt imens du nyder udsigten ud over Mariager Fjord.

Velkommen til Bie´s Bryghus / Restaurant

Bies bryghus består i dag af Bie´s Bryghus / Restaurant, som ligger ved gågaden 17 minutters gang fra Bed and Breakfast Hobro. I Hobro ligger et fantastisk lille stykke Danmarkshistorie, nemlig historien om Danmarks ældste stadig fungerende bryggeri. Bies Restaurant ligger i forlængelse af bryghuset, og mens du nyder din mad har du frit udsyn til mikrobryggeriet og de skinnende kobberkedler. Bies restaurant er et af Hobros foretrukne spisesteder, og der serveres mad af bedste kvalitet og hjemmebrygget øl fra hanen.


Velkommen til Matios 
Det italienske spisehus

Italiensk inspireret mad & kvalitets pizzaer når det er bedst. 
Matios italienske spisehus ligger på Brotorv 2 i forbindelse med den store parkeringsplads overfor busterminalen og tæt på Hobro Havn.
Det tager ca. 17. minutter fra Bed & Breakfast Hobro til spisestedet med moderate priser og venlig betjening.
Bemærk har ingen hjemmeside.